r1z3l1m93
Newbie
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 30, 2009, 11:10:04 pm » |
|
Ey Sefalı 'nın Güzel İnsanları Nasılsınız Bu Mİllet Niye Hiç Sitede Olmuyor Ya Ben Hergün Online Olmaya Çalışıyorum Ama Bu İşe Bir Çare Getirmek Lazım Bi Araştıralım Bakalım Sefali Milletini Buraya Nasıl Dökeriz Ben Size Haber Veririm Herkese İyi Akşamlar...!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A.ARICI
Newbie
|
 |
« Yanıtla #35 : Şubat 03, 2008, 08:07:08 pm » |
|
S.a. Ben A.arıcı ewt bencede bu konuya çağre bulmak lazım..24 saat sohbet edılecek bı ortam acılması gerekir.admins ler bu konua çagre bulamuyolarsa yardımcı olabılrıım.Good night all 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A.ARICI
Newbie
|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 03, 2008, 08:02:05 pm » |
|
S.a ben A.arıcı ewt bencede bı olaya care bulmak lazım.. 24 saat sohbet edılebılecek bı ortam acılması lasım.. hafta sonra ları 48 saat konusabılrızz pc acıkk.. admins ler bu olayı gerceklestıremeycekse ben size yardımcı olabılırım..herkese iyi geceler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ATARIK ARICI
Newbie
|
 |
« Yanıtla #33 : Ocak 25, 2008, 01:45:28 pm » |
|
vallahi yaa bir çozüm bulmak lazım herkes ayrı ayrı zamanlarda giriyor bende bazen giriyorum kimse olmuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JaCKaL
|
 |
« Yanıtla #32 : Ocak 23, 2008, 02:21:10 am » |
|
ya sorma bu uye yoklugu ulke sorunu halıne geldı herkes farklı saatlerde gırıo kımse yokmu deyıp cekıp gıdıor neysekı buna bı cozum yolu buldum yakında cook yakında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ATARIK ARICI
Newbie
|
 |
« Yanıtla #31 : Ocak 22, 2008, 03:12:42 pm » |
|
yeni nesilde işyok yaa kardeş gine bizim zamanımızda bişeyler yapıyorduk amabak zeytin yağıda iyi onu soyliyim ama mısır özü olucak ayçiçek yağı iyideyil  yaa bumillet nerde yaa fazla takılan yok galiba buralara neyse herkese bayyy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JaCKaL
|
 |
« Yanıtla #30 : Ocak 21, 2008, 02:17:38 pm » |
|
SANA YAĞİMİ BU BENUM AKLUMA NİE GELMEDİ YA AMA ZEYTİN AYGI DAHA ETKILI OLUR KANIMCAA YENI NESILE DUYRULURR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ATARIK ARICI
Newbie
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 04, 2008, 07:46:01 pm » |
|
eygidi eskigunler pilitanın yaninde lazut pişurduğum ogunler patatesta eygiderdii  birde tahta arabayi iyiyapardım gortoposten ne giderdi bir kaluk sana yaği surerdum tekerina kimse yetişemezdi ey gidiiiiheyyyy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coupe_ci
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 03, 2008, 10:55:16 pm » |
|
tekrardan slm pilata varmiki toplanalum vede kestane pişurelum. ağkidi kardaşum o eskide idi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JaCKaL
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 03, 2008, 06:34:26 pm » |
|
 :D:D:D:D koyumuzun ve mılletımızın ortak sorunu iletişim kıtlığı diyelimm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ATARIK ARICI
Newbie
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 01, 2008, 08:34:04 pm » |
|
ula benden başka kimse yokmidur burda nerdesiz ğepanli kalesiz he he olo biyez takelun de bunda kendum deyup kendum duyeyrum neyse herkese iyigünler efendim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ATARIK ARICI
Newbie
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 29, 2007, 03:30:05 pm » |
|
selam sadullah abi nasılsın yaa nezaman gelicen amerikadan özlettin kendini valla yuzunu bile unuttuk köydeki senin resimlerin var onlara bakıyom bazen seni unutmamak için gelde bir kaynaşalım toplanalım gezelim neyse kendine iyibak sadullah abim allah yar ve yardımcın olsun tarık arıcı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ATARIK ARICI
Newbie
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 19, 2007, 02:03:31 pm » |
|
HERKESİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM LÜTFEN BUSİTEYE BİRAZDAHA FAZLA ZAMAN AYIRIN. MUHABBETLER DİYALOGLAR ARTSIN SAĞLICAKLA KALIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JaCKaL
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 18, 2007, 05:21:20 pm » |
|
eet arkadslar sızlerı boyle burda kaynasmıs olarak gormek cok gusel yenı uyelerımız selam gecmyın burdannnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ATARIK ARICI
Newbie
|